wachttijden en aanmelden

Wachttijden

De praktijk heeft een aanmeldingsstop. Dat betekent dat er geen nieuwe cliënten meer kunnen worden aangenomen. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om een praktijk te vinden waar u nog wel terecht kunt. Excuses voor het ongemak.

Wilt u zich aanmelden voor de behandeling van klachten die verband houden met traumatische ervaringen en/of het (traumatische) verlies van een dierbare, gezondheid of werk, dan kunt u zich ook aanmelden bij onze praktijk in Groningen: Expertisecentrum voor Trauma en Verlies. Per 1 november aanstaande kunt u daar bij ons terecht. Op dit moment is er geen wachttijd. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.ec-tv.nl of mailen naar info@ec-tv.nl.

Kunt u nog niet direct terecht voor een intakegesprek, maar wilt u wel vast aan de slag met uw klachten? Kijk eens bij handige links voor de mogelijkheden.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Aanmelden

U kunt zich op de volgende manieren bij ons aanmelden:

  • via de mail: info@ppjp.nl
  • telefonisch: 06-39500778

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar, heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts. Het is belangrijk dat u deze brief meeneemt naar het eerste gesprek. Wilt u daarnaast een geldig legitimatiebewijs (paspoort/id-kaart of rijbewijs) meenemen? Bij prakijkinformatie vindt u onze behandelingsvoorwaarden. Leest u deze alstublieft goed door voordat u zich bij ons aanmeldt, maar in ieder geval voor aanvang van de behandeling.