Supervisie

Supervisie volgen is een (verplicht) onderdeel van de opleiding tot GZ psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Als supervisor VGCT kan ik je bij beide begeleiden. Ook voor begeleiding van de N=1 in het kader van de opleiding tot Cognitief gedragstherapeut, ben je van harte welkom. Ook als je cognitief gedragstherapeutisch werker in opleiding bent, begeleid ik je als supervisor graag in dat traject.

Conform de eisen van de VGCT is de supervisie in het kader van de registratie tot cognitief gedragstherapeut competentiegericht en wordt er gewerkt met praktijktoetsen. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de VGCT. Voor supervisie in het kader van de GZ-opleiding gelden andere eisen. Klik hier voor meer informatie.

Ook als je niet (meer) in opleiding bent kun je je aanmelden voor supervisie. Misschien vind je het fijn als ik af en toe mee denk over een lastige casus of heb je behoefte aan reflectie op je eigen proces in je werk met jouw cliƫnten. Meld je gerust aan voor een vrijblijvende kennismaking.

Omdat supervisie (meestal) een intensief traject is wat een langere periode in beslag neemt, vind ik het belangrijk dat er een fijne wederzijdse klik is en dat ik je in jouw setting goed kan begeleiden. Het eerste kennismakingsgesprek is dan ook altijd kosteloos. De kosten voor de verdere supervisie bedragen 110 euro per supervisie-uur (45 minuten). Voor supervisanten die de sessies zelf moeten betalen (bijvoorbeeld zzp-ers), hanteer ik een gereduceerd tarief van 100 euro per supervisie-uur. Het is ook mogelijk om dubbele sessies af te spreken.