Wie zijn we?

Jantien Piekstra,
GZ-psycholoog

Mijn naam is Jantien Piekstra (1976). Ik ben GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd), cognitief gedragstherapeut en EMDR practitioner.

. . . lees meer >>>

Marlene Koekkoek
GZ-psycholoog

Mijn naam is Marlene Koekkoek (1976). Ik ben GZ-psycholoog
(BIG-geregistreerd) , EMDR Practitioner en Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP

. . . lees meer >>>

Helen Catsburg,
GZ-psycholoog

Mijn naam is Helen Catsburg (1970). Ik ben GZ-psycholoog gespecialiseerd in trauma-therapie en EMDR (EMDR praktioner). Daarnaast ben ik opgeleid als ervarings-gericht (lichaamsgericht) therapeut,(Lichaamsgericht werkend therapeut NIP) en volg ik opleiding in het Systemisch werken (o.a. opstellingen).

. . . lees meer >>>

Jos de Keijser,
Klinisch psycholoog,

Mijn naam is Jos de Keijser (1958). Ik ben klinisch psycholoog en bijzonder hoogleraar psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

. . . lees meer >>>

Koos de Boed, ervaringsdeskundige

Mijn naam is Koos de Boed. Ik ben ervaringsdeskundige (HBO – AD Ervaringsdeskundige in de Zorg – Hanzehogeschool Groningen).

. . . lees meer >>>

Dana Foss,
ervaringsdeskundige

Mijn naam is Dana Foss (1972). Na jaren in diverse functies op het gebied van Human Resources gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar Ervaringsdeskundige.

. . . lees meer >>>

Franziska Muller,
muziektherapeut

Mijn naam is Franziska Muller. Sinds begin 2018 werk ik als freelance muziektherapeut. Nadat ik mijn SPH diploma in Freiburg/Duitsland heb gehaald, heb ik muziektherapie in Berlijn gestudeerd

. . . lees meer >>>

Hildegard Sarrazin,
muziektherapeut


Mijn naam is Hildegard Sarrazin. Sinds 2013 werk ik vanuit een eigen muziektherapiepraktijk samen met vrij gevestigde psychotherapeuten en psychiaters.

. . . lees meer >>>

Saskia Valk,
yogatherapeut

Mijn naam is Saskia Valk (1979). Ik ben zelfstandig lichaamsgericht hulpverlener en deskundig op gebied van therapeutische yoga voor kinderen en volwassenen met zorg- en hulpvragen.

. . . lees meer >>>