Storing email (update 27 maart)

Ivm een storing in het uitgaande mailverkeer is er de afgelopen week helaas een groot aantal uitgaande berichten van onze kant niet goed verzonden. Mocht u een mail van ons verwachten maar heeft u nog niks van ons gehoord, neem dan alstublieft even (opnieuw) contact op, zodat wij u alsnog kunnen antwoorden. Onze excuses voor het ongemak!

Ruimte voor intensieve traumabehandeling (ITB) in juli! (2 of 3 dagen)

In de maand juli heb ik ruimte voor een klein aantal cliënten die geïnteresseerd zijn in een kortdurende maar zeer effectieve traumabehandeling van slechts enkele dagen!

Heb je een of enkele traumatische gebeurtenissen meegemaakt waar je nog veel last van hebt, bijvoorbeeld in de vorm van nachtmerries, herbelevingen en/of hyperalertheid en wil je daar zo snel mogelijk vanaf? Heb je geen tijd (en zin) om ellenlang op een wachtlijst te staan voor behandeling? Wil je geholpen worden door een ervaren traumabehandelaar en woon je in de buurt van Groningen of heb je de mogelijkheid om daar enkele dagen te verblijven? Meld je dan nu aan!

Een ITB kenmerkt zich door de korte duur en de hoge intensiteit van de behandelingen. Er vinden binnen een paar dagen meerdere (dubbele) sessies per dag plaats. Hierdoor is het een erg efficiënte vorm van therapie die wetenschappelijk bewezen effectief is. In deze ITB wordt met name gebruik gemaakt van EMDR.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan voor meer informatie en de voorwaarden voor deelname een bericht naar info@ppjp.nl. Let op: de uiterste aanmelddatum is 12 juli 2023 en er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!